Voyage Belek

Veel redenen om een verblijf in Voyage Belek te boeken

Voor veel mensen is de zomervakantie hét moment van ontspanning. Het is het moment in het jaar om even tot rust te komen, te genieten van het mooie leven en het genieten van de lekkere temperaturen. Veel mensen associëren de zomervakantie direct met de zon en kiezen daarom altijd voor een zonnig land. Het is dan ook niet geheel verwonderlijk dat onder meer Turkije jaarlijks in de top 10 van favoriete vakantiebestemmingen terug te vinden is.

Wil jij ook graag van een heerlijke vakantie in Turkije genieten? Dan heb je de keus uit behoorlijk veel verschillende hotels en resorts. Gaat jouw voorkeur uit naar het gebied rondom Belek? Dan kan je onder meer voor het hotel Voyage Belek kiezen. Dit hotel ziet er subliem uit, is geweldig gelegen en biedt allerlei faciliteiten aan.

In dit artikel vind je enkele redenen waarom een verblijf in dit hotel absoluut aan te raden is. We bespreken onder meer welke faciliteiten het hotel zoal heeft, wat de voordelen van de unieke ligging zijn en hoe heerlijk het is om in dit hotel te verblijven. Het is sowieso niet voor niets dat jaarlijks behoorlijk veel Nederlanders naar Turkije/Belek toetrekken; deze plaats in Turkije is behoorlijk populair onder Nederlanders. Dat is onder meer te danken aan het Voyage Belek hotel, aangezien dit hotel veel te bieden heeft. Bovendien geniet je van een relatief gunstige kamerprijs!

Geweldige zwemfaciliteiten

Vind jij het ook zo lekker om tijdens de zomervakantie een verfrissende duik te nemen? Zeker als je in Turkije verblijft, is dat wenselijk. De temperaturen lopen in dit hotel behoorlijk op, waardoor het zeker lekker is om even een verfrissende duik te nemen. Daar heb je bij het hotel Voyage Belek meerdere mogelijkheden voor. Mede daarom kunnen wij de zwemfaciliteiten van dit hotel als ‘geweldig’ omschrijven.

Dat is onder meer te danken aan het privéstrand van dit zwembad. Dit privéstrand ligt direct aan het hotel en kent meerdere delen. Zo kan je kiezen voor een speciaal 16+ gedeelte, maar kan je ook voor het familiegedeelte kiezen. Mocht je graag tot rust willen komen, is dat ook op dit strand mogelijk. De meeste kleinere kinderen bevinden zich immers in het familiegedeelte, waardoor het elders heerlijk vertoeven is op dit privéstrand. Op het privéstrand vind je ook twee zonnepieren terug; op deze zonnepieren kan je heerlijk liggen, lekker verkleuren en genieten van het mooie leven. Om het nog aangenamer te maken, biedt het hotel ook nog badlakenservice aan op het privéstrand.

Die badlakenservice wordt ook aangeboden bij de vele zwembaden van hotel Voyage Belek. Dit prachtige hotel heeft maar liefst zes zwembaden; 2 binnenzwembaden en 4 zwembaden in de tuin van het hotel. Rondom deze zwembaden is bovendien een grote ligweide aangelegd, waardoor je altijd een geschikt plekje rondom het zwembad kunt vinden. Uiteraard vind je hier ook voldoende ligbedden en parasols terug; dat is in ieder geval wat je mag verwachten van dit vijfsterren hotel!

Rondom de buitenzwembaden zijn ook nog meerdere glijbanen te vinden. Met in totaal 8 glijbanen zijn de glijbanen goed vertegenwoordigd en is het mogelijk om behoorlijk veel plezier te maken. Zowel jong als oud kunnen heerlijk van deze glijbanen glijden!

Al met al zijn de zwemfaciliteiten bij hotel Voyage Belek dus perfect voor elkaar. Je geniet van een heerlijk privéstrand en je hebt de keus uit meerdere zwembaden. Bovendien heeft het hotel ervoor gezorgd dat je altijd wel een geschikt plekje rondom de zwembaden kunt vinden; de groene tuin van dit hotel biedt immers meer dan voldoende ruimte. Wij zijn fan!

Heerlijk eten & drinken – All Inclusive formule

Net zoals veel andere resorts in Turkije maakt ook Voyage Belek gebruik van de All Inclusive formule. Dankzij deze formule hoef je tijdens jouw vakantie eigenlijk nergens meer aan te denken. Je hoeft immers niet alle drankjes los af te rekenen en je hoeft niet ’s avonds op zoek naar een geschikt restaurant. Nee, in dit hotel vind je namelijk maar liefst 8 restaurants terug.

Drie van deze restaurants zijn zogeheten buffetrestaurants; hier vind je een uitgebreid dinerbuffet waar je gratis kunt eten. De verschillende a la carte restaurants bieden je ook de mogelijkheid om nét even iets anders te eten. Ook kan je nog kiezen voor een speciaal kinderbuffet restaurant en een speciaal familiebuffet restaurant.

Niet alleen het diner is perfect verzorgd, maar ook het ontbijt en de lunch. Voor de lunch heb je sowieso meerdere mogelijkheden, terwijl je voor het ontbijt met veel plezier gebruik maakt van het gevarieerde ontbijtbuffet. Dankzij dat buffet begin je de dag aan de Turkse kust perfect!

Wil je graag gedurende dag of ’s avonds een lekker drankje doen? Dat is mogelijk in één van de negen bars. Deze bars zijn in de tuin van het hotel te vinden, maar ook in het hotel zelf. Verder kan je ook nog bij verschillende snackbars een tussendoortje halen. Tijdens jouw verblijf in het hotel Voyage Belek hoef je dus niet bang te zijn dat je honger gaat krijgen; het eten en drinken is perfect geregeld in en rondom dit hotel!

Voldoende animatiemogelijkheden

Wil je met jouw gezin naar het hotel Voyage Belek toe? Dan is het goed om te weten dat voor zowel jong als oud voldoende animatiemogelijkheden aanwezig zijn. Voor de jonge kinderen is er bijvoorbeeld een professioneel animatieteam aanwezig. Dit animatieteam organiseert dagelijks leuke activiteiten en kent meerdere leeftijdscategorieën: per leeftijdscategorie worden meer dan voldoende activiteiten georganiseerd!

Uiteraard wil je jezelf ook zien te vermaken. Nou, wij kunnen je verklappen dat dit zeker goed gaat komen. Zo kan je heerlijk sporten in de fitness, kan je een balletje slaan op de golfbaan, kan je naar de discotheek toe en kan je allerlei shows bekijken. Die shows zijn voor zowel jong als voor oud bijzonder leuk te noemen.

Kom je liever volledig tot rust tijdens jouw verblijf in Voyage Belek? Ook dat is mogelijk dankzij het uitgebreide wellnesscentrum. In dit centrum vind je onder meer een sauna, een hamam, een Turks stoombad, een jacuzzi en kan je verschillende massages ondergaan. Ook is het mogelijk om een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialist; wij weten zeker dat je in dit wellnesscentrum volledig tot rust gaat komen.

Al met al heeft dit hotel de beschikking over meer dan voldoende faciliteiten. Wij zijn daarbij met name te spreken over alle animatie die dagelijks voorgeschoteld wordt. Zowel jong als oud hoeft nooit stil te zitten en kan allerlei leuke dingen gaan ondernemen. Wij zijn ervan overtuigd dat jouw kinderen het jaren later nog steeds zouden hebben over het verblijf in Voyage Belek. Voor kinderen is het namelijk óók super leuk in en rondom dit hotel.

Hebben deze redenen jou weten te overtuigen? Via onze website kan je direct de huidige prijzen voor een verblijf in Voyage Belek vinden. Onder meer de prijzen van BOoking.com, Corendon en Tui zijn in één oogopslag te vinden, waardoor je direct een goed vergelijk kunt maken. Vervolgens kan je direct een verblijf in dit onwijs leuke hotel te Belek boeken. Wij weten zeker dat je hier géén spijt van krijgen. Wij wensen je alvast veel plezier!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 943 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen