Voyage Belek

Hotelkamers

De meeste kamers van Voyage Belek zijn onlangs gerenoveerd. Er zijn drie soorten hotelkamers en twee soorten bungalows op het complex. De hotelkamers zijn verdeeld over het hoofdgebouw en een bijgebouw. De bungalows zijn verspreid door de ruime groene tuin van het resort. In het hotel vindt je de standaard kamer, de familiekamer en de luxe kamer. Verspreid over de tuin vindt je de standaard bungalow en de familie bungalow. De standaardkamers hebben allen een tweepersoonsbed, airco, een televisie, telefoon, balkon, minibar en kluis. De volgende type kamers zijn er allemaal:

Standaardkamer

Deze kamer is geschikt voor twee tot vier personen. Er is een tweepersoonsbed en een bank dat je tot bed kunt omklappen. Er is ook een balkon met zitje.

De kamer heeft airco, een televisie, minibar, kluisje, telefoon, koffieen theefaciliteiten. De badkamer heeft een bad of douche, toilet n föhn. Ook zijn er slippers en badjassen beschikbaar.

Deluxe kamer

De kamer is geschikt voor twee tot drie personen. Het heeft een tweepersoonsbed en een opklapbed. Er is en terras van dertig vierkante meter met een tafel, stoelen, parasol en een jacuzzi.

Naast de jacuzzi op het dakterras, is er ook een jacuzzi in de badkamer. Daarnaast nog een aparte douche, toilet, föhn en badjassen & slippers. De kamer heeft verder meerdere stoelen, een minibar, waterkoker en koffiezetapparaat, een televisie met home theatre music system waar je ook dvd’s af kunt spelen, airco en een telefoon.

Laguna Duplex Villa

Deze villa is beschikbaar voor vier tot zes personen. Je hebt twee verdiepingen. De bovenverdieping heeft een tweepersoonsbed met badkamer en eigen bad, toilet, minibar en inloopkast. Beneden is er een woonkamer met slaapkamer voor twee a drie opklapbedden.

De badkamer beneden heft een regendouche, toilet en föhn. Ook zijn er badjassen en slippers beschikbaar. De woonkamer heeft een televisie, telefoon, kluisje, minibar, airco. Er is een balkon én een terras aanwezig. Vanaf het terras ga je zo de lagune (zwembad) in.

VIP Service: Gasten die in deze kamer verblijven krijgen een VIP service. Bij aankomst krijg je een bos bloemen. Je kunt ontbijten in je kamer en ook room service de hele dag bestellen. Ook wordt er wijn geregeld, de minibar wordt dagelijks aangevuld en fruit wordt elke dag geleverd.

Familie kamer

Deze kamer is geschikt voor twee tot vier personen. De kamer is opgesplitst in twee kamers. De ene kamer heeft een tweepersoonsbed en de ander losse bedden. Het heeft een balkon met zitje.

De kamer heft een minibar, airco, kluisje, televisie, telefoon, waterkoker, koffiezetapparaat. De badkamer heeft een bad of douche, toilet, föhn, badjassen en slippers.

King Suite

Deze ruimte is geschikt voor vier tot zes personen. De ruimte is maar liefst 260 vierkante meter! Het heeft meerdere slaapkamers met ieders zijn eigen tweepersoonsbed. Er is een woonkamer aanwezig met televisie en helemaal gemeubileerd. Daarnaast kun je ook koken in je eigen keukentje. Er is ook een prachtig dakterras aanwezig.

Een terras van 150 vierkante meter met eigen jacuzzi, een gezellige zithoek waar je kunt eten, ligbedden met parasols. De ruimte heeft een televisie met alles er op en eraan, airco, kluisje, telefoon, koffieen theefaciliteiten. De ruimte heeft twee badkamers met jacuzzi, badjassen en slippers.

VIP Service: Gasten die in deze kamer verblijven krijgen een VIP service. Bij aankomst krijg je een bos bloemen. Je kunt ontbijten in je kamer en ook roomservice de hele dag bestellen. Ook wordt er wijn geregeld, de minibar wordt dagelijks aangevuld en fruit wordt elke dag geleverd.

Duurzame accommodatie

Het Voyage Belek Golf & Spa is een duurzame accommodatie dat het Travelife Gold keurmerk heeft. Ze treffen maatregelen om zuiniger te zijn met water, energie en afval. De duurzame en natuurvriendelijke aard van het resort wordt ook doorgetrokken in de inrichting van de kamers en bungalows. De kamers en bungalows hebben een zachte natuurlijke uitstraling, die naar voren komt in de houten meubels en de groen en bruine getinte decoratie. De kamers in het hoofdgebouw zijn iets luxer en uitgebreider dan de kamers in het bijgebouw. In het bijgebouw is het iets rustiger dan in het hoofdgebouw, omdat je iets verder weg zit van de meeste faciliteiten en het is er iets minder gehorig.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 943 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen