Voyage Belek

Eten & drinken

Lekker genieten van het ontbijt-, lunchof dinerbuffet doe je in het hoofdrestaurant van het hotel. Hier kun je onbeperkt genieten tussen bepaalde tijden. Ontbijten kun je tussen 07.00 uur en 10.00 uur. De gasten die langer willen uitslapen kunnen tot 11.00 uur terecht voor een ontbijt. Lunchen gebeurt in het hoofdrestaurant tussen 12.30 en 14.30 uur. Avondeten kun je hier tussen 19.00 en 21.00 uur. Daarnaast is er voor kinderen een speciale gelegenheid om een eigen buffet te hebben. Naast het buffetrestaurant heeft het hotel ook nog drie à la carte restaurants, een snackbar en wel negen bars. De volgende à la carte restaurants zijn aanwezig in het resort:

Thai Chai

Dit is een Chinees restaurant waar je heerlijke Aziatische gerechten kunt proberen. Het is gelegen in het hoofdgebouw en geopend tussen 19.00 en 22.00 uur.

Mangiamo

Dit Italiaanse restaurant staat bekend om zijn lekkere keuken. Heerlijk om hier een avondje te eten. Ook dit restaurant is gelegen in het hoofdgebouw, op de begane grond. Tussen 19.00 en 22.00 uur kun je hier eten.

Yaki Yaki

Dit Japanse restaurant is ideaal als je zin hebt in sushi. Je betaalt hier wel zelf nog een toeslag als je hier wilt eten. Kinderen tussen de drie en twaalf jaar krijgen vijftig procent korting. Tussen 19.00 en 22.00 uur kun je hier terecht.

Je kunt naast eten ook in de negen verschillende bars van het hotel terecht om drankjes te drinken. De volgende bars kun je vinden in het hotel:

De volwassenen zwembad bar

Heerlijk van je drankje nippen terwijl je aan het zonnen bent aan het zwembad. Geopend tussen 10.00 en 17.00 uur.

De Sunset Jazz bar

Heerlijk van zonsondergang genieten en jazzmuziek op de achtergrond. Een drankje maakt het helemaal af. Deze bar is geopend tussen 17.00 en 0.00 uur.

Patisserie Bar

Voor heerlijke broodjes, cakejes en andere soorten koekjes moet je echt naar de patisserie gaan. Hier kun je terecht vanaf 9.30 uur. Ze zijn tot 0.00 uur geopend.

Lobby Bar

Bij de receptie heb je een lobby waar je gerust even kunt zitten, boekje lezen en een drankje kunt bestellen. Dit kan 24 uur per dag.

Disco Bar

Lekker dansen in de discotheek, dan krijg je wel zin in een drankje. Dat kan hier gewoon tussen 23.00 en 02.00 uur.

Planet Bar

Tussen 10.00 en 0.00 uur kun je hier drankjes drinken.

Bistro

Als je nog wat wilt eten, dan kan dat hier. Drinken mag natuurlijk ook. Dit kan tussen 22.30 en 06.30 uur. Dat is echt tot in de late uurtjes geopend.

Vitamine bar

Als je net gesport hebt is dit helemaal lekker, maar een versgeperst drankje of een vitamine waterdrankje is sowieso verfrissend. Deze bar is tussen 10.00 en 20.00 uur voor je geopend.

Zoals je kunt merken zijn er genoeg eeten drinkgelegenheden in het resort om heerlijk even bij te komen, te relaxen of te genieten.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 943 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen