Voyage Belek

De reis

Heb je nu helemaal zin gekregen om je vakantie te vieren in Belek? Dan kun je hier boeken voor hotel Voyage Belek Golf & Spa. Als je daar zin in hebt, dan vlieg je naar Antalya International airport. Je kunt vliegen vanaf Amsterdam Schiphol en vanaf Eindhoven. Ook vliegen in de zomermaanden tweemaal per dag vliegtuigen vanaf Maastricht en Groningen. De vlucht doet er ongeveer 3 uur en 45 minuten over. Als je via een reisorganisatie hebt geboekt, dan is de kans groot dat je de accommodatie erbij hebt geboekt. Informeer van tevoren of de transfer naar het hotel vanaf het vliegveld in het pakket zit. Antalya International Airport ligt op ongeveer 40 minuten van Belek, maar kan iets afwijken om door te gaan naar het hotel.

In hotel Voyage Belek is het mogelijk om vanaf 14.00 uur in te checken. Bij de receptie krijg je een warm welkom en wordt het All Inclusive concept je uitgelegd. Ook kun je hier verdere informatie vragen over het hotel, de activiteiten en faciliteiten en over de omgeving. Mocht je eerder aankomen dan 14.00 uur, dan kun je vragen om je bagage alvast ergens op te slaan. Je kunt dan de buurt verkennen of even een drankje drinken in de lobby totdat je hotelkamer gereed is.

Op de dag van vertrek dien je de kamer voor 12.00 uur te verlaten. Je kunt ook op die dag, mocht je later vliegen, je bagage achterlaten bij de receptie en nog gebruik maken van de faciliteiten van het hotel.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 943 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen