Voyage Belek

Boeken

Heb jij in vakantie? Al aan het wegdromen van de Turkse zon en golfen op het groene gras? Wacht dan niet langer en boek je verblijf bij het All Inclusive resort Voyage Belek! Vergelijk op deze pagina de verschillende aanbieders, zodat je weet welke prijs aansluit bij jouw wensen! Voyage Belek hotel ligt in de kustplaats Belek. Het hele jaar is het er zonnig, maar alleen in de winter kan er regen vallen. Maar vanaf april tot eind oktober ben je eigenlijk wel gegarandeerd van warm weer en hete zonnestralen. Genieten doe je op het witte zandstrand.

Dit klinkt toch ideaal? Boek snel een reis naar Voyage Belek op deze pagina. Bepaal wel eerst in welke periode je op vakantie wilt gaan en wanneer voor jou de meest ideale periode is. Ook wel handig om te weten is hoe groot je reisgezelschap is en hoe lang je ongeveer weg wilt. Als je dat weet, dan is het tijd om deze fantastische reis te boeken! In de verschillende seizoenen zal de drukte van de toeristen afof toenemen. We leggen hieronder uit hoe de verschillende seizoenen in elkaar steken, zodat jij weet wat voor jou de meest ideale periode is om te gaan.

De eerste echte vakantieperiode begint in april. Dit loopt dan tot en met juni. Deze periode wordt het laagseizoen genoemd. De temperaturen zijn nog niet zo hoog, maar zullen langzaamaan oplopen. Al snel komt de temperatuur boven de 20 graden uit. De zee zal waarschijnlijk nog te koud zijn om te zwemmen, maar wellicht is pootjebaden al een goed idee.

Na het laagseizoen begint eigenlijk vrijwel gelijk het hoogseizoen. Dit loopt van halverwege juli tot halverwege augustus. Dit is dan ook gelijk de meest drukke periode van het jaar. Dit komt voornamelijk omdat kinderen schoolvakantie hebben en de meeste gezinnen dan op vakantie gaan. De temperaturen stijgen al snel boven de 30 graden, dus voor zonliefhebbers is dit ook een perfecte periode om te gaan.

Het midden seizoen is het seizoen die na het hoogseizoen komt. Halverwege augustus tot aan begin november vindt dit seizoen plaats. De temperaturen zijn erg aangenaam. Ook nog eind oktober kun je temperaturen van 25 graden verwachten. Het zeewater voelt ook nog prettig aan, omdat deze in de zomerperiode erg is opgewarmd. Prima weer nog om te zwemmen. In dit seizoen is het minder druk, want kinderen hebben geen vakantie meer (behalve de herfstvakantie), maar je zal minder drukte kunnen verwachten dan in het hoogseizoen.
Eind oktober begint het naseizoen. Dit is echt het minst drukke seizoen. De meeste mensen zijn al op vakantie geweest, kinderen zijn niet meer vrij en de temperaturen dalen aanzienlijk. Je kunt in deze periode prima wandelen, fietsen en cultuur opsnuiven in Turkije, maar echt weer om te zonnen is het niet meer. De temperaturen liggen gemiddeld rond de 16 a 17 graden en het zeewater is gelijk aan deze temperatuur.

De drukte is inmiddels flink gezakt net als de temperaturen. In oktober begint duidelijk het naseizoen. Begin oktober zijn er nog relatief hoge temperaturen maar aan het eind van deze maand zakt het al snel onder de 20 graden. De meeste mensen zijn al op vakantie geweest, dus erg druk zal het dan op deze vakantiebestemming niet zijn. Veel touroperators sluiten watersportactiviteiten en sommige bars in het hotel zijn gesloten, vanwege de weersomstandigheden.

Lees onze website goed door om te kijken of dit hotel geheel aan je wensen voldoet. Je kunt hier van alles lezen over het klimaat, de faciliteiten, de omgeving en het hotel zelf. Bekijk dan op deze pagina de verschillende reisaanbieders en boek je verblijf in Voyage Belek Golf & Spa resort!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 943 (incl. vlucht en transfer)
Corendon
v.a. € 857 (incl. vlucht en transfer)
Tjingo
v.a. € 704 (incl. vlucht en transfer)
Booking.com
v.a. € 1016 (incl. vlucht en transfer)