Voyage Belek

All inclusive faciliteiten

Het fijne aan hotel Voyage Belek is dat het gebaseerd is op een All Inclusive formule. Dat houdt in dat je de hele dag onbeperkt kunt eten. Je ontbijt, luncht en dineert in het buffetrestaurant. Daaraan zitten wel vaste tijden verbonden. Je ontbijt tussen 07.00 en 10.00 uur. Gasten die graag wat langer willen slapen, kunnen ook nog ontbijten tussen 10.00 en 11.00 uur. Lunchen doe je tussen 12.30 en 14.30 uur. Het diner wordt opgediend tussen 19.00 en 21.00 uur.

Heb je een keer geen zin in het buffetrestaurant? Dan kun je ook eten in één van de drie à la carte restaurants. Je mag hier één keer tijdens je verblijf gratis eten. Vergeet niet om een reservering te maken. De andere keren moet je zelf bij betalen. Tussen 12.30 en 16.30 kun je verschillende snacks krijgen en ijsjes eten kan in de zomer tussen 11.00 en 18.00 uur. Probeer ook eens lekkernijen in de patisserie. Hier kun je terecht tussen 11.00 en 18.00 uur. Daarnaast mag je de hele dag onbeperkt lokale (non-) alcoholisch drankjes drinken. Verse vruchtensappen en drankjes in de Planet bar zijn tegen betaling. Ook in de à la carte restaurants betaal je je eigen drankjes.

Entertainment is er voldoende in hotel Voyage Belek. Er worden vaak muziekavonden gehouden, waar dj’s hun muziek draaien, maar ook het animatieteam geeft spectaculaire shows. ’s Avonds kun je ook lekker dansen in de disco of kijk een filmpje in de mini bioscoop. Voor kinderen is er een animatieteam. Er zijn clubs voor kinderen van verschillende leeftijdsgroepen, dus voor elke groep wordt de activiteit aangepast. Er wordt met hen geknutseld of lekker gekookt, een dag als piraat geleefd en leuke sporten spelactiviteiten georganiseerd.

Lekker zonnen doe je aan het privéstrand op de ligbedden of rondom de zwembaden. Er is een enorm groot zwembad waar je heerlijk kunt zwemmen. Of maak gebruik van het verwarmde zwembad in de tuin. Er is ook een sector speciaal voor 16+, waar geen kinderen mogen spelen of rondrennen. Dit is wellicht meer rustiger. En het hotel heeft een lagune zwembad, heel mooi, maar alleen voor gasten die in het Laguna Villa duplex verblijven. Je kunt gratis gebruik maken van de ligbedden en parasols op het strand en rond de zwembaden.

Veel All Inclusive hotels hebben een eigen spaen wellnesscentrum. Zo ook Hotel Voyage Belek. Als je lekker wilt bijkomen tijdens je vakantie, dan kan een bezoekje aan het spacentrum zeker wonderen doen. In het Spaen Wellnesscentrum kun je genieten van de sauna of dompel je zelf onder in het Turkse bad. Ook kun je diverse massageen schoonheidsbehandelingen boeken, zodat je weer fris en fruitig de spa verlaat.

Hotel Voyage Belek wil niets anders dan plezier voor hun gasten. Ze doen er alles aan om jou een prettig verblijf te geven. Veel faciliteiten zijn gratis en de activiteiten die georganiseerd worden zorgen ervoor dat jong en oud een leuke herinnering aan dit hotel hebben. Veel gasten keren dan ook terug naar dit hotel om weer zo’n leuke vakantie te mogen beleven!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 943 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen